Selecteer een pagina

Wilt u een oplossing tegen waterschade voor uw muren of kozijnen? De oplossing hiervoor zijn muurafdekprofielen en lekdorpels van aluminium. Het lichte gewicht van aluminium en zijn duurzame mogelijkheden wordt al jaren toegepast in nieuwbouw en renovatieprojecten. Het wordt voornamelijk gebruikt vanwege zijn lange levensduur. In de bouwsector is het dan ook niet meer weg te denken. Het houdt roest en corrosie tegen waardoor het ook niet oxideert.


Aluminium muurafdekprofielen en lekdorpels

In het straatbeeld zult u afdekprofielen en lekdorpels steeds vaker terug zien. Het zorgt voor een moderne look en wordt ook toegepast om oude gebouwen een moderne renovatie te geven. Buiten de moderne look is het vooral functioneel. Een aluminium muurafdekprofiel en aluminium lekdorpels zorgen er voor dat vuil en regenwater van uw gevel af wordt gekaatst. De profielen kunnen ook voorzien worden van antidreunfolie, of een beschermfolie. Dit zorgt er voor dat het geluid van regenwater dat op het oppervlakte neervalt gedempt wordt. De profielen kunnen worden gelast, gelijmd of vastgezet worden met bouten of popnagels. De maten zijn naar eigen wens samen te stellen zodat het altijd past.


De voordelen van een gevelrenovatie

Gevelrenovatie is een gemakkelijke manier om uw pand of woning een vernieuwende uitstraling te geven voor weinig geld, zonder te veel wijzigingen door te voeren aan uw gevel. Het biedt ook extra isolatie en de materialen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Deze toepassingen zijn voornamelijk interessant voor eigenaren van een bedrijfspand. Metaalbewerkers zullen alles op maat realiseren en de lekdorpels worden onder uw kozijn geplaatst. Uw metselwerk en ramen zijn dan bestemd tegen de weersomstandigheden. Waardoor vocht niet tussen uw ramen zal komen.


Alles op maat mogelijk met metaalbewerking

Hoogwaardige metalen lekdorpels en muurafdekprofielen worden kwalitatief en professioneel geproduceerd bij metaalbewerkingsbedrijven. Vooral in de bouwindustrie wordt metaal op maat steeds vaker een begrip. Want ook buiten aluminium zijn er genoeg materialen die eenvoudig bewerkt kunnen worden. Zo is het mogelijk om naast aluminium ook zink, koper of lood op maat te realiseren. Ervaren metaalbewerkers maken gebruik van kantbanken om de diverse metalen op maat te produceren.