Selecteer een pagina

U bent toe aan iets nieuws en denkt erover om te gaan verhuizen. Een nieuwe stap in uw leven. Het is dan vanzelfsprekend om eerst uw woning te verkopen. Maar een huis verkopen is een ingewikkeld traject waar ook heel veel bij komt kijken. Er zijn veel verschillende partijen die invloed kunnen hebben op uw verkoop van uw woning. Het is belangrijk om eerst na te denken hoe u uw woning wilt verkopen en hoe u het gaat aanpakken. Gaat u uw woning zelf verkopen of laat u dit een makelaar doen? Wat betekend een makelaar voor u? En hoe gaat u dan de juiste makelaar kiezen? Dit zijn lastige keuzes om te maken want het gaat om uw huis waar u veel waardevolle herinneringen aan heeft. Het is dan ook belangrijk om de juiste makelaar te vinden die zorgt dat uw woning in goede handen komt.

Wilt u uw huis verkopen in Sint-Michielsgestel?

U woont in Sint-Michielsgestel en u wilt uw woning verkopen. Hiervoor is het verstandig om een makelaar in te schakelen. Een makelaar verkoopt dagelijks huizen en kunt u dan ook goed adviseren in dit traject. Ook kent een makelaar uit Sint-Michielsgestel de huizenmarkt goed en kan ervoor zorgen dat uw huis verkopen Sint-Michielsgestel soepel en vlot verloopt

Zorg er wel voor dat u een makelaar vindt die ervaren is en vooral betrokken. Misschien dat er familie en/of vrienden zijn die in de buurt wonen die ervaringen hebben met makelaars, zodat u al een paar makelaars op het oog heeft. Maar pak niet meteen de eerste beste makelaar waar u alleen maar goede verhalen van hoort, maar kijk nog even verder. U kunt altijd nog terug naar een andere makelaar.

Hoe vindt u de juiste makelaar in Sint-Michielsgestel?

Het blijft altijd lastig om de juiste makelaar te vinden. Al helemaal omdat er zo veel keuzemogelijkheden zijn. Want hoe denkt u te weten welke makelaar Sint-Michielsgestel het beste bij u en uw woning past. Een van de belangrijke punten zijn of uw makelaar zich aansluit aan uw wensen en dat er een klik is. Als u vooraf al bepaald waar een makelaar aan moet voldoen is het makkelijker om een keuze te maken. Houd dit lijstje bij met het kiezen van de makelaars en vanuit daar kunt u de makelaars uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek merkt u al meteen of er een klik is tussen u en uw makelaar. Ook wordt er vaak al besproken hoe zij het willen aanpakken, de vraagprijs en de kosten van de makelaar.

Handige tips om uw huis te verkopen.

Hetgeen wat ze als eerste zien zoals de vraagprijs en de foto’s zijn natuurlijk van grote invloed. Maar toch zijn er nog andere dingen waardoor u de potentiële koper nog meer kan overhalen om er een koper van te maken. Zorg dat een geen muffe lucht hangt in uw huis en zet een raam open om het door te luchten. Het verschonen van bedden kunnen uiteraard ook nut hebben. Dan ruikt het net wat frisser in de kamers en ziet het er netjes uit. Zorg ervoor dat er geen afwerkingen meer zijn, zoals een deurklink die los zit. Ook kunt u ervoor kiezen om muren opnieuw te verven voor het mooiste resultaat. Uw huis moet opgeruimd zijn, dus zorg er bijvoorbeeld voor dat er nergens speelgoed ligt of vieze vaat. Dit zorgt ervoor dat het rustiger lijkt in uw woning en dat stellen de kijkers zeer op prijs.